Search
Close this search box.
ویدئو کنفرانس سازمانی

نرم افزار ویدیو کنفرانس سازمانی چیست و چه قابلیت‌هایی دارد؟

راهنمای مطالعه
امروزه برقراری جلسات چه در شعب مختلف برند در سراسر جهان و چه با تیم‌های دورکار، دیگر همچون گذشته چالش‌برانگیز نیست. زیرا تعداد زیادی نرم افزار ویدیو کنفرانس سازمانی در دنیا وجود دارد که امکان برقراری جلسات آنلاین را با کیفیت و وضوح بالا برای شما فراهم می‌کنند. در این مطلب از قابلیت‌های این ابزار حرفه‌ای برایتان خواهیم گفت و برخی از معروف‌ترین نرم‌افزارهای ویدیو کنفرانس سازمانی را به شما معرفی خواهیم کرد.

در دهه‌های اخیر و با پیشرفت روزافزون تکنولوژی، نرم افزار ویدیو کنفرانس سازمانی به یکی از ارکان اصلی کسب و کارها تبدیل شده‌ است. اگر به مأموریت رفته باشید و بخواهید با همکاران خود ارتباط بگیرید یا به‌عنوان یک نیروی فریلنسر در جلسات حضور داشته باشید، این ابزار به فریادتان خواهد رسید.

دیگر می‌توان گفت که نرم افزار ویدیو کنفرانس سازمانی عضو ثابت کسب و کارهاست که بدون آن ایجاد هماهنگی و ارتباط میان کارکنان را نمی‌توان تصور کرد. با وجود این ابزار دیگر کیفیت پایین صدا و تصویر در جلسات مشکل‌ساز نمی‌شود و فاصله عاملی برای عدم‌حضور در جلسات نخواهد بود. اگر می‌خواهید با قابلیت‌های بیشتر نرم افزار ویدئو کنفرانس سازمانی آشنا شوید، تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

نرم افزار ویدئو کنفرانس سازمانی چیست؟

نرم افزار ویدیو کنفرانس سازمانی ابزاری برای برقراری یک ارتباط تصویری میان دو یا چند نفر است. در این ابزار پیام‌های صوتی و تصویری در بستر اینترنت میان افراد منتقل می‌شود و بحث زمان و مکان اهمیت خود را از دست می‌دهد. به این معنی که برای حضور در جلسات آنلاین به‌واسطه این ابزار دیگر مهم نیست کجای دنیا باشید؛ زیرا شما می‌توانید از هر نقطه جهان با همکاران خود ارتباط برقرار کنید و یک جلسه حضوری را شبیه‌سازی کنید.

اگر امکان برقراری جلسات چهره‌به‌چهره را ندارید، اما نیاز است که مطالبی را رو در رو به گوش کارکنان برسانید، نرم افزار ویدیو کنفرانس سازمانی کارتان را راه ‌می‌اندازد. در دنیای تجارت این نرم‌افزار عنصری کلیدی برای ایجاد ارتباطی یکپارچه میان افرادی است که در حالت عادی گردهم‌آوردن آن‌ها امکان‌پذیر نیست. برنامه‌های ویدیو کنفرانس ارتباطی زنده و بصری میان این افراد برقرار می‌کنند و مادامی که اتصال به اینترنت برقرار است، پیام صوتی و تصویری را میان آن‌ها مبادله می‌کند.

online video chat

نرم افزار ویدیو کنفرانس سازمانی چه ویژگی‌هایی دارد؟

قابلیت نرم افزار ویدئو کنفرانس سازمانی تنها در برقرار تماس میان افراد، خلاصه نمی‌شود. اگرچه هدف اصلی و نهایی به‌کارگیری این برنامه، ارتباط تصویری آنلاین با دیگران است، اما سامانه ویدیو کنفرانس سازمانی قابلیت‌های دیگری نیز دارد که برقراری این تماس بهتر و باکیفیت‌تر صورت پذیرد. توجه کنید بیشتر قابلیت‌هایی که نام خواهیم برد میان اکثر برنامه‌های ویدیویی مشترک است؛ بااین‌حال ممکن است برخی از آن‌ها در نرم‌افزارهای مختلف کم‌وزیاد شود.

  • برقراری ارتباط میان افراد در نقاط مختلف با کیفیت بالا
  • ارسال دعوت‌نامه برای افراد برای حضور در جلسات
  • برنامه‌ریزی جلسات با استفاده از تقویم سازمانی
  • امکان مدیریت دسترسی‌ها
  • اطلاع‌رسانی زمان برگزاری جلسات از طریق ارسال ایمیل یا پیامک
  • امکان ضبط جلسات و مرور جلسات ضبط‌شده در آرشیو
  • امکان ارسال پیام متنی حین برگزاری جلسه
  • امکان برگزاری کلاس‌های آموزشی، وبینار و ارائه برنامه‌های تجاری در بستر وب
  • برقراری ارتباط با مشتریان برای پشتیبانی خدمات و محصولات

اجزای نرم افزار ویدیو کنفرانس سازمانی

برای برقراری تماس از طریق اپلیکیشن برگزاری ویدیو کنفرانس سازمانی به تجهیزات پیچیده‌ای نیاز نیست؛ با این‌ وجود برای ایجاد تماس تصویری آنلاین وجود چند عنصر اصلی ضرورت دارد که شامل موارد زیر می‌شود.

  • اتصال به اینترنت پایدار
  • دستگاهی دارای دوربین
  • یک میکروفون داخلی در دستگاه مورداستفاده یا میکروفون خارجی

بنابراین، به همین سادگی و با این تجهیزاتی که امروزه در دسترس همه ما قرار دارد، شما می‌توانید با دیگران تماس تصویری باکیفیت داشته باشید. توجه کنید که مهم نیست دستگاه شما تلفن همراه، لپ‌تاپ، تبلت یا سیستم‌های کامپیوتری سازمان باشد، همین که دوربین و میکروفون داشته باشد و بتواند به اینترنت متصل شود و از برنامه پشتیبانی کند، کارتان راه می‌افتد. البته با این‌که استفاده از تجهیزاتی مانند هدفون و بلندگوهای خارجی ضروری نیست، اما استفاده از آن‌ها می‌تواند کیفیت ارتباطات را بهبود ببخشد.

video conference

معرفی 5 نرم افزار ویدئو کنفرانس سازمانی معروف در جهان

در سال‌های اخیر نرم افزارهای ویدیو کنفرانس متعددی به بازار عرضه شده‌اند که برخی از آن‌ها به‌دلیل ارائه امکانات محدود خیلی سریع از کارزار رقابت کنار گذاشته شده‌اند؛ اما برخی دیگر به‌لطف قابلیت‌های کاربردی خود به شهرت خوبی رسیده‌اند و کاربران فراوانی دارند. در این بخش تعدادی از معروف‌ترین نرم افزارهای ویدیو کنفرانس معروف را به شما معرفی می‌کنیم.

  1. نرم افزار Zoom
    زوم از معروف‌ترین برنامه‌های کنفرانس ویدیویی است که کاربران زیادی در نقاط مختلف جهان از آن استفاده می‌کنند. این نرم افزار ویدئو کنفرانس سازمانی در دو نسخه رایگان و پیشرفته در اختیار کاربران قرار می‌گیرد و افراد بسیاری را در به‌طور هم‌زمان به هم پیوند می‌دهد.
    از برنامه زوم معمولاً برای برگزاری جلسات آنلاین، برگزاری کلاس‌های آنلاین و وبینار و تماس تصویری با دوستان و خانواده استفاده می‌شود. این نرم‌افزار، میزبانی شایسته برای برگزاری جلسات تعاملی است که با ارائه امکانات متعدد به شما اجازه می‌دهد جلسات خود را مدیریت کنید.
  2. نرم افزار Google Meet
    گوگل میت نامی آشنا میان نرم‌افزارهای ویدیو کنفرانس است که میان کاربران ایرانی نیز بسیار پرطرف‌دار است. این برنامه قابلیت‌های فراوانی دارد و به‌صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. برای استفاده از این برنامه با داشتن یک حساب کاربری در گوگل می‌توانید خیلی راحت از نرم‌افزار گوگل میت استفاده کنید. کاربری آسان، کاربری در تمامی مرورگرها، عدم‌نیاز به فیلترشکن برای کاربران ایرانی در کنار امکانات متعدد، گوگل میت را به یکی از بهترین نرم‌ افزارهای ویدئو کنفرانس سازمانی تبدیل کرده است.
  3. نرم افزار Skype
    اسکایپ یک اپلیکیشن شناخته‌شده برای ارسال پیام متنی، صوتی و تصویری است که روی دستگاه‌های مختلف نصب می‌شود. گفت‌وگوی فردی و گروهی و ایجاد کنفرانس و برقراری جلسات آنلاین با هر تعداد نفر برخی از قابلیت‌های نرم‌افزار اسکایپ است.
  4. نرم افزار Slack
    اسلک یک نرم‌افزار چت سازمانی و تیمی است که کارمندان برای برقرار ارتباط صوتی و تصویری با یکدیگر از آن استفاده می‌کنند. این برنامه یک محیط مجازی برای ارتباط مؤثر در اختیارتان قرار می‌دهد تا در بستری امن با هم گفت‌وگو کنید.
  5. نرم افزار GoTo
    اپلیکیشن GoTo یک نرم‌افزار منعطف و راه‌حلی ساده و امن برای برگزاری جلسات، وبینارها و انتقال پیام صوتی و تصویری است. در این برنامه شما با اشتراک یک لینک می‌توانید با همکاران خود ارتباطی باکیفیت داشته باشید و هم‌زمان با افراد زیادی ارتباط برقرار کنید.
software video conference

بهترین نرم افزار ویدیو کنفرانس سازمانی چه ویژگی‌هایی دارد؟

حال می‌دانیم که چندین اپلیکیشن ویدئو کنفرانس سازمانی وجود دارد که همین امر انتخاب بهترین برنامه را کمی دشوار می‌کند. در ادامه فاکتورهایی را که انتخاب نرم افزار جلسات سازمانی باید در ذهن داشته باشیم را برایتان آورده‌ایم.

  • انتقال پیام‌های صوتی و تصویری با وضوح بالا
  • کاربری آسان و امکان پیوستن به جلسه با چند کلیک ساده
  • قابلیت اشتراک‌گذاری در کانال‌های موردنظر و چت‌های فردی و گروهی
  • امکان ضبط جلسات برای رسیدگی و مرور موضوعات مطرح‌شده
  • امکان افزودن بی‌دردسر افراد خارج از سازمان به جلسه
  • ارائه امکانات و قابلیت‌های مختلف برای بهبود برگزاری جلسات
  • امکان سفارشی کردن و مدیریت دسترسی کاربران

علاوه‌بر فاکتورهای بالا، هزینه اشتراک، رایگان یا پولی بودن نرم‌افزار برگزاری جلسات آنلاین سازمانی نیز از عوامل مؤثر بر انتخاب بهترین نرم‌افزار است. همچنین شما باید برنامه‌ای را انتخاب کنید که بومی‌سازی شده باشد و استفاده از آن برای افراد در داخل و خارج کشور آسان باشد.

جمع‌بندی

سامانه ویدئو کنفرانس سازمانی ابزاری پیشرفته برای برقراری تماس تصویری آنلاین است. این ابزار بستری مناسب برایتان فراهم می‌کند تا با همکاران خود در خارج یا داخل سازمان ارتباط صوتی و تصویری برقرار کنید و نظرات، ایده‌ها و دستورالعمل‌های مهم را به سمع و نظر دیگران برسانید.

اگر می‌خواهید یک ارتباط بی‌عیب‌ونقص با همکاران خود داشته باشید، پیشنهاد ما به شما استفاده از پیام رسان سازمانی تودی کانکت است. یکی از امکانات اصلی این برنامه، نرم افزار جلسات سازمانی آنلاین است که از آن می‌توانید برای ارتقای ارتباطات درون سازمانی خود بهره بگیرید. برای آشنایی بیشتر با خدمات تودی کانکت و چگونگی استفاده از آن‌ها با کارشناسان ما در تماس باشید. ما در تمامی مراحل همراه شما خواهیم بود تا بتوانید رنگ‌وبوی تازه‌ای به ارتباطات سازمانی خود ببخشید.

سؤالات متداول

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *